ŽELIM DA NAPUSTIM SUPRUGU I ĆERKE I ODEM S NJOM: Moram da biram, a zbog jedne stvari to je PRETEŠKO!

“Laganje mi nikad nije išlo pa sam odlučio da joj kažem istinu”

Imao je skladan brak s dve prekrasne ćerke. Odlučili su da se presele s roditeljima kako bi uštedeli na plaćanju zakupnine za stan, a onda su počeli problemi jer je nestalo strasti. Muškarac je napisao pismo Deidre, a ona ga je savetovala šta da uradi.

“Imao sam aferu s mladom koleginicom s posla, ali onda sam morao da izaberem između nje i svoje supruge, porodice i doma. Imam 38 godina i oženjen sam 14 godina. Imamo dve prekrasne ćerkice koje imaju 16 i 13 godina, a moja supruga ima 40. Mislim da me voli, ali mi ne pokazuje, a poslednjih nekoliko godina bilo nam je dosta stresno.

Jedini način na koji smo mogli da kupimo svoju kuću bilo je da se preselimo s mojim roditeljima kako bismo uštedeli, a nakon toga smo uzeli neku ruševinu od kuće pa sam je morao obnavljati s ocem. Postalo nam je jako tesno s finansijama, a ćerke to nisu mogle uvek da razumeju, a u kući s roditeljima nismo imali previše privatnosti pa nam je ljubavni život trpeo. Na poslu se pojavila nova koleginica, 15 godina mlađa od mene, a za nekoliko nedelja smo postali bliski. Rekla mi je da ju je dečko ostavio zbog njene najbolje prijateljice, a ja sam joj rekao kako mi je u braku pre bilo lepo, ali mi se sad čini da je postalo jako emocionalno hladno i bez ljubavi.

Njihov odnos je nakon 38 godina braka zahladneo
Njihov odnos je nakon 38 godina braka zahladneofoto: Profimedia

Svakim danom smo postajali sve prisniji, a za njen rođendan odveo sam je na ručak. Tog se dana nismo vratili u kancelariju, nego smo otišli u lokalni hotel. Bilo je neverovatno, a afera je trajala tri meseca, sve dok moja supruga nije našla hotelski račun na podu.

Laganje mi nikad nije išlo pa sam odlučio da joj kažem istinu. Ona mi je postavila ultimatum, ljubavnica ili ona, i ja sam na kraju odabrao suprugu i predivne ćerke. Molio sam suprugu da ništa ne govori roditeljima i za nekoliko meseci trebali bismo da se preselimo u novu kuću.

Koleginica s posla se premestila u drugo odeljenje i mislio sam da je među nama gotovo. Ipak, nakon nekog vremena vratila se u kancelariju i shvatio sam da želim da budem s njom, a ne sa suprugom. Volim je, ali jednostavno nisam zaljubljen u nju i ne znam šta da uradim.” 

Izvor (espreso.rs)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *