Pogledajte sta Kija Kockar radi na nastupu pred maloljetnom djecom sve su snimali mobitelom

Pobjednica Zadruge 2 Kristina Kija Kockar iskoristila je svoju popularnost nakon učešća u realitiju, te se otisnula u muzičke vode.

Ona je prije nekoliko dana održala nastup u jednoj diskoteci u Crnoj Gori, a kako tvrdi izvor Republike, otkopčala sako i počela da igra kao da je na šipci dok su je iz prvog reda mahom posmatrala maloljetna lica.


Foto: Instagram

– Kija na svojim nastupima pored sebe ima igračice, a kako uvijek želi da se pokaže u što boljem svjetlu, odnedavno je počela sve manje garderobe da nosi kako bi na sceni izgledala što provokativnije. Ona se sa svojim PR timom konsultuje oko svega, a sama je dala predlog da počne da nosi izazovnije odevne kombinacije jer smatra da ima šta da pokaže. Ona je u jednom klubu u Igalu došla u šarenom neon kostimu, ali to nije bio autfit za cijelo veče – rekao je izvor za Republiku koji se našao na licu mesta.

Kristina je planirala da u drugom satu nastupa iznenadi okupljene, pa je u jednom trenutku otkopčala gornji dio. Kristina je igrala kao da je u st*iptiz-baru, držala se za stalak mikrofona i uvijala oko njega pred djecom koja su nastup posmatrala iz prvih redova, navodi Republika.

Djeca su bez daha gledala u Kiju, pa su je snimala iz prvih redova mobilnim telefonima, a Kockareva se ponašala kao da je nije bilo briga što pred djecom igra razgolićena, pa je i sama u jednom trenutku krenula da se snima i klipove objavljuje na društvene mreže – priča sagovornik za Republiku i dodaje:Loading..


Foto: Instagram

– Uvijala se oko stalka za mikrofon kao strip*izeta dok su je djeca snimala i dozivala. Umjesto da pjeva, ona takav primjer daje djeci. Izbaciš grudi, igraš ko go-go igračica i kao baviš se pjevanjem, grozno – kaže izvor za Republiku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *