Anu Nikolić dvije godine poslije razvoda od repera Stefana Đurića Raste navodno je osvojio bogati biznismen sa Cetinja. Ovaj Crnogorac godinama je bio pjevačicin fan, a prije pet mejseci je navodno uspio da je smuva. Otad su nerazdvojni, a Ana se, kako se navodi, zaljubila kao nikada do sada.

nikolic

“On je bio njen obožavalac, oduvijek mu se sviđala Ana, ali se nisu poznavali. Svima je pričao da je mnogo lepa i da mu se dopada njen smisao za humor. Sve je počelo kad su se sreli na jednom privatnom slavlju u Beogradu. Ana ga je oduševila, ali pošto je tada bila sa Rastom, na početku su se samo družili. Ana nije ni primećivala koliko je zaljubljen u nju. Otkad se rastala od Raste, počeli su sve češće da se viđaju i prije nekoliko mjeseci su se smuvali. Rekla mi je da je divan, ali da još ne želi javnosti da otkriva ko je on jer je plaši da će joj tu vezu uništiti pritisak medija“, rekao je izvor blizak pjevačici.

Zaljubljeni par se nedavno vratio sa odmora na Tajlandu, a sa njima je navodno bila Anina i Rastina troipogodišnja ćerka Tara.

“To im je bio prvi zajednički omor i baš su uživali. On se ponašao prema Tari kao da je njegova, veoma je brižan, pa je to Anu dodatno oborilo s nogu. Sigurna je da je pronašla pravog, ali mu je ipak rekla da polije turbulentnog perioda sa Rastom ne želi da se ponovo udaje”, objašnjava izvor i dodaje: “Predložio joj je da započnu zajednički život, ali ona ne bi da žuri sa tim. Za sada joj je ovako lijepo!”

ana-nikolic-4

Bogati Crnogorac bio je navodno i taj koji je motivisao Nikolićevu da smrša. Uz njegovu pomoć navodno izgubila 35 kilograma za četiri mjeseca.

“Često mu se jadala da su joj se smučile prozivke da je debela. Rekla mu je da želi opet da bude najbolja riba na estradi, a on je obećao da će tako i biti! Zajedno su počeli da treniraju, iz ishrane su izbacili hleb, slatkiše, alkoholna i gazirana pića. U kratkom roku Ana je sa 93 kilograma spala na 53! Da nije imala podršku dečka, pitanje je da li bi bila tako motivisana. Ljubav je pokreće i privatno i poslovno, zato je rešila da se vrati na estradu novim albumom”, zaključio je izvor.

Inače, njene nove slike ovih dana obilaze region i svi su oduševljeni kako je smršala.

(Informer.rs)