Dok su vodili ljubav, muž odjednom osjeti miris dima.

Uznemiren, upita suprugu:
– “Draga, ti ništa ne osjećaš?”

Kaže ona:

Dok su vodili ljubav, muž odjednom osjeti miris dima.

Uznemiren, upita suprugu:
– “Draga, ti ništa ne osjećaš?”

– “Ne dragi, već godinama!”

BONUS:

“Nakon 20 godina rada u školi ostala sam bez posla. Silom prilika počela sam da radim kao spremačica po kućama, a većina mojih klijenata bili su bogtaši, a ko će drugi i plaćati spremačice nego bogataši. Sve je bilo donekle OK dok me nije angažovao jedan bračni par, hirurg i advokatica i poslije par posjeta, njihov 20-godišnji sin počeo je čudno da se ponaša.

ČUDNO… Dolazila sam ujutru oko deset, a on mi je otvarao onako u pidžami, bez gaćica. Pravila sam se da ne primjećujem iako je bilo nemoguće ne primijetiti. Četvrti put kada sam došla ostavio je najprije otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta i pustio me da ga vidim. Nije bilo sumnje da je to namjerno uradio, gledala sam ga i mislila da mu je to neka uvrnuta šala.

Bila sam ljuta i osjećala se nekako poniženo, ali sam samo ignorisala sve to. Dvoumila sam se da li da ponovo odem kod njih, ali novac mi je bio potreban, oni su pošteno plaćali, a realno nisam ni imala neke lične neprilike, DO TADA, jer nisam mogla ni da naslutim šta će se dogoditi sljedeći put. Dok sam čistila pod u dnevnoj sobi, prikrao mi se sa leđa i uhvatio me za zad.njicu. Podigla sam se, oša..marila ga i odgurnula od sebe, a on mi je tada rekao da će mi dati 100 eura samo da mu se predam.

Tada sam ga ponovo oša..marila i rekla mu da ću da ga prijavim roditeljima, a onda mi je kroz glavu prošlo, 100 EURA ZA PAR MINUTA MAŽENJA SA BALAVCOM. Obzirom da mi je dnevnica 10 eura, a da se dobro oznojim dok je zaradim, nekako sam popustila. Jedino sam se prešla misleći da je balavac,i… nije da ne uživam, ali mislila sam da ću lakše do tih 100 eura.

Dva puta mjesečno posjećujem tu porodicu i svaki puta imam bonus zaradu, doduše nije svaki puta 100 eura, bude nekada i 50, kako kada sakupi. Pravim se da to radim za novac, ali iskreno sve više uživam, toliko sam se navukla da bih ja njemu plaćala kada bi kojim slučajem odustao od mene, ALI MUDRO ŠUTIM ipak su mi 44”

Categories: Društvo Zabava