Glumica je poznata kao neko ko vodi računa o svojoj ishrani i zdravlju.

Kako bi ostala u što boljoj formi, primenjuje sledeće korake, a mi savetujemo da ih i vi usvojite.

Jessica back in 2007

1. Zdravlje na prvom mestu

“Važno mi je da budem zdrava i da se osećam dobro, a ne da težim ka savršenstvu. Sa godinama, a pogotovo nakon što sam postala majka, jedan od glavnih prioriteta mi je postalo zdravlje. Umesto da stalno razmišljam kako bih mogla da izgubim još koji kilogram, sada znam da je dobar osećaj na prvom mestu i da nikada neću izgledati savršeno, i to je sasvim u redu.”

2. Dan započinje smutijem

Omiljeni napitak

“Smuti je veoma hranljiv i bogat vitaminima. Mislim da je to vrlo zdrav način za započinjanje dana. Posle ovakvog doručka spremna sam na sve zadatke koji me očekuju u toku dana. I moja deca obožavaju ovaj napitak.”

3. Sama sprema svoje obroke

Trudi se da svaki obrok spremi od svežih namirnica. Takođe, ujutru spremi sve obroke koje će imati u toku dana, kako ne bi pala u iskušenje da pojede nešto što nije zdravo.

4. Organska hrana je uvek njen izbor

“Organska hrana je uvek moj izbor. Trudim se da sve namirnice budu potpuno prirodnog porekla, bez štetnih aditiva.”

5. Hidratacija na prvom mestu

Glumica nastoji da unese što veću količinu vode na dnevnom nivou. Kako i sama kaže : “Tvrdim da je voda osnov za dobar i blistav ten, zato mi je voda omiljeno piće.”

Hidratacija kao ključ za zdrav život.

6. Redovan odlazak u teretanu

Njena izvanredna figura rezultat je redovnog odlaska u teretanu. Minimum dva puta nedeljno je možete videti na nekom treningu. “Najviše volim da vežbam sa prijateljicom jer je tako interesantije.”

7. Radite one stvari koje vas čine srećnim

“Izuzetno je važno udovoljiti sebi kako biste se oslobodili stresa koji ovaj ubrzan način života nosi sa sobom. Praktikujte šta god da vas opušta. Važno je raditi stvari nakon kojih se osećate bolje, jer ćete tako moći da pružite svoj maksimum u svim sferama života.”

Categories: Poznati