Vojin Ćetković trudi se da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. U braku sa koleginicom Slobodom Mićalović je skoro dvanaest godina, a imaju ćerke bliznakinje Veru i Milu.

Glumcu je prije dva dana pozlilo nakon premijere filma “Grudi”, a nedavno je govorio o svom braku i kćerkama.

Kada je riječ o odnosu sa svojom suprugom Ćetković ističe da uvijek imaju o čemu da razgovaraju:

“Mislim da je za svaku vezu važno da postoje neka dva, tri nivoa komunikacije. I taj emotivni, i taj oko naše porodice, a mi imamo i taj neki poslovni, tako da nama nikad nije dosadno. Nikad se nije desilo da nemamo o čemu da pričamo. Mislim da je to jako značajno. Najbitnije je da smo zadovoljni svojim poslom i sobom u tom poslu. Kad je neko nezadovoljan i neispunjen, onda je onom drugom jako teško”.

foto: Kurir.rs

I dok mnogi roditelji jedva čekaju da se pohvale kako njihovo dijete liči baš na njega ili nju, proslavljeni glumac voli da njeguje posebnost kod Vere i Mile.

“Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu… Ali, one su, prije svega, svoje”, otkrio je Vojin Ćetković.

Iako su ćerke poznatih i uspešnih roditelja, Ćetković ističe da se Slobodina i njegova deca ne razlikuju od druge:

foto: Wikipedia

“Moje kćerke idu u dobru školu i imaju odlično okruženje. Niko iz njihove škole ili odjeljenja ne odudara po nekim mjerilima. Nemaju odnos prema tome ko koji telefon nosi. Vrlo sam zadovoljan njihovim ukusom. Obje idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju”.

Categories: Poznati