Srpska rijaliti-zvijezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, u srijedu je u Bijeljini uhapšena poslije bahanalija sa 23 kriminalca, kako pišu domaći mediji, trebalo da zaradi 8.000 eura za dvije noći sa još tri djevojke, ali ih je policija raskrinkala.

Tijana je pokušala sa preostalim djevojkama da pobjegne u Srbiju preko Drine, a, osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika.

Kako navodi “Srpski telegraf”, Tijana Ajfon je imala dogovorenu cijenu, pa je trebalo da uzmu pozamašnu svotu novca, koju je policija tokom istrage zaplijenila.

– Tijana je sa tri drugarice trebalo da dobije 8.000 evua. Ona zna te momke odranije i ona je i ugovarala dolazak. Momci su birali koje djevojke Tijana da povede sa sobom i nakon toga su odredili sumu. Naravno, Ajfonka je pregovarač i ona je za njih četiri za dva dana tražila 8.000 eura, što bi sigurno i dobila jer joj nije prvi put, samo da ih policija nije prekinula – kaže izvor za gorepomenuti list.

672067-tijana-ajfon-ff

Inače, u akciji “Kristal” Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 evra u različitim valutama.

luna-tijana

Tijana Ajfon je u velikoj policijskoj akciji “Kristal” uhapšena u čamcu sa još tri drugarice. Reč je o S. P. (32) iz Beograda, J. D. (27) iz Mladenovca, te malo poznatijoj Sofiji Gačić (27) iz Beograda.

Categories: Poznati