“Godinama smo živjeli kao teška sirotinja, bijeda, često nismo imali koru hljeba za večeru da pojedemo. Kada sam imala 13 godina mama je odlučila da napusti tatu i pronađe sreću pored nekoga drugog i zahvaljujući svojoj ljepoti brzo je i našla.

Mnogo je stariji od nje, ali to joj nije bilo bitno, bitno je da je bogat, ima svoju firmu i pruža joj ono za čime je uvijek žudila. Kada sam napunila 18 godina ja sam počela da radim u toj očuhovoj firmi. Očuh me zaposlio na održavanju kancalarija, tačnije kao čistačicu i prvi radni dan mi je objasnio šta je moj osnovni posao i šta ću da “čistim”.

Očuh me pozvao u svoju kancelariju i rekao mi da je zaljubljen u mene. U početku sam bila izričito protiv toga, ali kada je rekao da će se razvesti od mame ukoliko ga odbijem, razmislila sam o svemu i predala mu se. Već evo 3 godine sam sa očuhom, još nikada se nisam pomirila sa tim, ali jednostavno zbog moje mame se žrtvujem, znam koliko joj godi sadašnji život i ne mogu sebi dozvoliti da je budem razlog njene nesreće. Proći će i ovo… kao što sve prolazi…”

Categories: Zabava