“Ja sam u braku već 11 godina, imam lijepu ženu i troje djece, ali sam se zaljubio u ženinu sestru koja je bila mlađa od moje žene 14 godina i nedavno je navršila 18 godina.”

“Zvuči patetično, ali nisam kriv, samo sam toliko potresao da sam izgubio glavu, a kad smo prvi put pokušali, više nije bilo moguće zaustaviti se jer je bilo fantastično i svaki put je bilo bolje


“Ne znam zašto, moja žena je mnogo ljepša i zgodnija od svoje sestre, ali u krevetu ili u blizini ne osjećam uzbuđenje kao obrok. Jučer, dok je bila s nama, moja žena me je uhvatila kako sam njenoj sestri odmjeravao dupe, a ona mi je u šali prijetila da ne pokušam slučajno nešto s njezinom sestricom, nasmijala se i otišla u kuhinju.”

Jadna i ne zna da je njezina sestra zauzela svoje mjesto više od godinu dana. Nadam se da nas nikada neće saznati, ali ako sazna, ne znam kako će sve to završiti i imam veliki strah od toga. ”

Ovo je bolesno zar ne? Muškarca treba odmah usuditi, ali šta je sa sestrom, mlađa sestra ukrala muža starijoj sestri, da li to ima smisla ili ne?! Ovo je zaista brutalno, nešto što nismo imali priliku da vidimo i čujemo.

Izvor: Magazindan.info

Categories: Društvo Zabava