Domaćin najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Vojislav Voja Nedeljković otkrio  je kako provodi dane u samoizolaciji prouzrikovanoj proglašenjem vanrednog stanja u Srbiji uslijed prisustva virusa COVID-19 i ispričao čemu je posvećen sada kada pravi predah od brojnih snimanja:

voja-nedeljkovic

– Ovih dana radim neke stvari koje nisam radio dugo vremena. Imam gomilu nekih snimaka sa raznih medija u kojima sam bio i sada ću da ih obradim, da ih malo premontiram, okačim na svoj Jutjub kanal, Instagram i neke druge mreže. Rekoh sebi ako to sada ne uradiš Nedeljkoviću, nećeš nikada. Takođe i svi mi možemo da nađemo neku zanimaciju, možda naučimo nešto novo, vežbanje, kuvanje. Doći će neko bolje vrijeme, nemojte da se kotrljamo od kilaže i prejedanja, poslije da nam đavo bude kriv– izjavio je voditelj. 

Popularni voditelj jedne od najgledanijih emisija u regionu u video-snimku za “Republika.rs” ispričao je u kakvom je trenutno zdravstvenom stanju pevač Đorđe David, koji se nalazi u bolnici, nakon saznanja da je obolio od koronavirusa.

(Republika.rs)

Categories: Poznati