Kako se približilo snimanje novih epizoda emisije “Zvezde Granda”, Sanja Kužet je riješila da malo “osveži” svoj izgled kako bi zasijala u punom sjaju.

Podsjetimo, Saša Popović je nedavno otkrio da će već krajem maja biti snimljene prve emisije ovog muzičkog talent šou-programa, što je obradovalo sve one koji su pomno pratili ovaj TV format čije je snimanje obustavljeno zbog vanrednog stanja ustanovljenog uslijed pandemije korona virusa.

Imamo jednu snimljenu emisiju 10. kruga koja će biti premijerno 23. maja na programu, a onda krećemo snimanja i emitovaće se sve regularno. Biće to stari sistem u novom ambijentu, nema publike zasad, a svaki član žirija će imati svoju pleksiglas kabinu i tako će biti zaštićen svako od njih. Takođe, vratili smo neke kandidate koji zaslužuju da se ponovo takmiče, iz razloga što nemamo finale sada u junu, već će biti pomjereno za sljedeću godinu – ispričao je Saša za “Blic”.

sanjaaa

Sanja, kao neodvojivi dio ove emisije, je u toku današnjeg dana posejtila frizera kako bi napravila znatnu promjenu u svom izgledu tik pred početak snimanja.

Kužetova je “osvježila” kosu plavim pramenovima, a ova promjena joj, sudeći prema oduševljenim komentarima na društvenim mrežama, odlično stoji.

Categories: Poznati