Elena Karaman Karić privlači pažnju javnosti svojim načinom života, a ova dizajnerka rijetko se kada u javnosti pojavljuje sa ocem koji živi u Lonodnu.

Modna kreatorka Verica Rakočević, koja je inače majka Elene Karaman Karić, uživa u braku sa 35 godina mlađim kompozirorom Veljkom Kuzmančevićem, dok iza sebe ima još dva braka.

48fb03599ca3393a1e052abdfcab4ff3

foto: RAS Srbija

Prvi suprug kreatorke Verice Rakočević, Boran Karaman, sa kojim ima kćerku Elenu, živi u Londonu i rijetko se pojavljuje na ovdašnjim gradskim zbivanjima. Njegove fotografija Elena skoro pa nikada ne objavljuje.

Boran Karaman, je direktor u jednoj britanskoj kompaniji, a iz drugog braka dobio je sina Dorjana.

vh-cc

– Život nam je podvojen između Beograda i Londona gdje mi živi otac, a ja pored našeg imam i englesko državljanstvo – rekla je svojevremeno Elena u intervjuu za Story.

Inače, Verica nikada nije krila da su je privlačili mlađi.

l-nk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtw1nn01eqv8vndkzntvlmtrjzji1zdyzymfjmzjknjdkntfmzdgzndcuanblz5gtas0djgcbaae

foto: RAS Srbija

– Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvjesni šta su se u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe.

Categories: Poznati