Mina Vrbaški otvorila je dušu Drvetu mudrosti, te ispričala sve šta je muči u vezi sa njenom propalom romansom sa Mensurom Ajdarpašićem!

Mina je, naime, tužna i neraspoložena došla u Rajski vrt, gdje je u suzama pričala o svojoj ljubavi sa Mensurom, te istakla da zna da joj niko nikada neće oprostiti njenu prošlost i to što se bavila prostitucijom.

– Šta bi Mensur želio da mu prirediš? – pitalo je Drvo.

– Ja mislim da bi on najviše želio poziv sa bratom, ali ja sam svjesna da taj poziv ne bi nama ništa dobro donio. Željela bih neku večeru na Rajskom ostrvu, kako bih bila sa njim, da ga imam samo za njega, neku muziku, da probam da plešem sa njim, da vratim sve ono što sam izgubila svojim greškama. Smatram da sam za 80 odsto kriva ja, moj bezobrazluk. Ne krivim njega za naš kraj, već sebe. Bila sam sebična., nikada u životu nisam imala nekoga ko me voli ovoliko – govorila je Mina.

– Shvatila sam da on moju prošlost ne može da oprosti, ne mogu ni ja samoj sebi. Rekao mi je da neće moći da podnese da ga neko zaustavi i kaže da je bio sa mnom, da ne može da nosi moj krst, da počinje da bude svjestan realnost. Šta su ove djevojke bolje od mene, sve su one isto, ali ćute, neće da kažu. Ja sam sve svoje greške rekla ovdje – rekla je Mina.

Za kraj razgovora, Mina je tražila da Drvo pusti pjesmu za Mensura i nju.

– Voljela bih sada da mi pustiš jednu pesmu, ako uspijem da ga dovedem u dvorište, ako ne da sutra ogranizujem večeru na Rajskom ostrvu? Pjesma je od Aleksandre Radović, “Čuvaj moje srce”.

Categories: Poznati