Moj muž je imućan čovjek, ali i posesivan. Pored njega imam šta god poželim, od odkeće i obuće od par hiljada eur, kozmetiku, parfeme, putovanja na egzotične destinacije, najskuplje hotele, restorane, salone, moje je samo da tražim. Ali nemam “slobodu”. 

Nigdje ne smijem da idem bez njega, čak ni do radnje ili ljekara. Društvo nemam jer mi je zabranio, a kancelarija mu je u kući, pa nisam sama ni kad je na poslu. 

rich-woman

Dvorište je najdalje dokle mogu sama. Ne da mi da radim, nemam svoju karticu, stalno mi kontroliše telefon i laptop, bukvalno svuda ide sa mnom, kod ljekara čak i u ordinaciju uđe sa mnom. Porodicu ne smijem da posjetim bez njega. 

Ljudi me žale, ali meni nimalo ne smeta. Svjesna sam da je pretjerano, ali kada me svaki drugi dan vodi u šoping i kupuje cipele i bunde od po 4000-5000e, kada idemo na Maldive, Bali, Dubai čim ja tražim, bukvalno sve što hoću dobijem, meni ne smeta nimalo. Imamo ljubavi i novca, a ko kaže da novac nije bitan i da se ne bi mijenjao sa mnom, sigurna sam da se tješi.”

Izvor (novi.ba)

Categories: Poznati