Zorica Brunclik ove godine proslavlja 50 godina karijere, a kako joj je koncert otkazan kad je počela pandemija koronavirusa, sada je zakazala drugi za 29. decembar.

– Želim da vjerujem da će se koncert održati, ne želim da živim u ubjeđenju da nada ne postoji – istakla je Brunclikova.

Pjevačica se nada ne samo da neće otkazati nastup, već je kroz šalu poručila da će u Kombank dvorani dočekati i Novu godinu. Upravo zbog tog važnog događaja, ali i zbog viška vremena, Zorica je ispričala da tokom korone nije gubila vreme, već je poradila na fizičkom izgledu. Njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i ona odlučili su se za dijetu, koju je Brunclikova ocenila uspešnom.

– Dogovorili smo se kad je počela korona, jer nemamo posla, da bar skinemo kilažu. On je smršao 14 kilograma za četiri meseca, a ja sam 10,5. Ponosni smo i rekli smo “super” – otkrila je zadovoljno folkerka.

Iako su dugo u braku, Brunclikova nikad ne zaobilazi da istakne kako njeguje odnos sa harmonikašem, koji traje već decenijama, a nedavno je i svoj rođendan proslavila sa Kemišom u kućnoj varijanti. Pevačica je zadovoljna jer suprug i poslije toliko vremena ume da je iznenadi lepim gestovima i poklonima.

– Vjerovatno da je on neko ko dobro osluškuje, a nas dvoje smo 35 godina u braku. Datumi se podrazumijevaju, sve mi je bitno i u svakom trenutku volim da da dobijem poklon, šta god da je. I od bilo koga – ispričala je pjevačica, a onda priznala šta bi voljela.

– Moja neostavrena želja je da odem u Kinu, a Miroljub ne želi da ide na tu destinaciju. Bilo je riječi da ću sa ćerkom da odem, ali nas je ovo sad sprečilo – kaže Zorica i objašnjava šta je važno u braku.

Categories: Zabava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *