Dobro čuvana tajna zbog koje će se mnogi naježiti je otkrivena. Predviđanja Baba Vange su se uvijek ostvarivala. Zato bi ova 4 horoskopska znaka trebalo da budu posebno pažljiva! U svojim proročanstvima je ona najavila potpuni finansijski krah 4 horoskopska znaka.

1360751-vanga-ls

Iako nigdje ne stoji koja su to tačno 4 znaka, mnogi nagađaju da se radi o škorpijama, strijelčevima, ribama i vodolijama koji spadaju u znakove sa nevjerovatnom intuicijom.

Škorpija

Škorpije imaju izražen osjećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sljedeće što nadolazi. Svesno preuzimaju rizik, iako im predosećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše dešava kada je u pitanju ljubav.

Strijelac

Kod Strijelčeva je intuicija relativno pod „zatišjem“ dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, sledi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu – intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

vanga

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto – važan događaj koji će uslijediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosećaju. Moto im je „ja osjećam“, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

vanga

Vodolije

Vodolije spadaju u nevjerovtno “duboke” znakove koji mogu da osete skoro sve oko sebe. Iako su jako društveni, umiju drugima da izgledaju čudno.

Categories: Društvo Svet