Nije tajna kako pjevači u regionu veoma dobro zarađuju.

Pored pjevanja, neki su se odlučili na pokretanje sopstvenog biznisa, koji im donosi dodatne prihode.

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević otvorili su sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega.

Pored studija Kovačević ima i restoran. Frontmen grupe “Bijelo dugme”, Goran Bregović ulaže u nekretnine, te se tako procjenjuje da u svom vlasništvu ima preko trideset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od milion eura.

Haris Džinović takođe voli da uloži u nepokretnu imovinu, te se takođe bavi izdavanjem nekretnina, ali i biznisom koji je pokrenuo sa svojom suprugom Melinom Džinović.

Folker Era Ojdanić oprobao se u ugostiteljstvu, te tako godinama uspešno vodi restoran i motel. Njegove koleginice, Lepa Lukić i Zorica Marković takođe su poznate kao ugostiteljke, pa imaju svoje kafane, dok džez pjevačica Lena Kovačević posjeduje poslastičarnicu.

Među estradnjacima postoje i oni čiji su biznisi propali, a Marija Šerifović je morala da zatvori poslastičarnicu koju je otvorila sa svojom majkom, Vericom. Milici Todorović je propao posao sa brzom hranom, a njenoj koleginici, Slavice Ćukteraš sa salonom jlepote, čime je željela da se bavi i Goga Sekulić, ali je shvatila da joj to ne ide.

(Espreso.rs)

Categories: Poznati