Otkako se sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko oženio bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić, njen rodni Titel je postao “centar sveta”, pa novinarske ekipe često posećuju ovaj gradić u Bačkoj.

I ekipa Kurira je u četvrtak provela dan u ovom vojvođanskom mjestu. Najpre su obišli rodnu kuću snajke balkanske muzičke zvijezde koja će uskoro da se porodi.

Dan je bio tmuran, kiša je padala, a Rodića nije bilo kod kuće. Od njihovih radnika smo saznali da su Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan na beogradskim pijacama, gdje prodaju piliće.

291977-2223877-1604sonjaspasic-ff-ff

foto: Kurir.rs

Budući roditelji za to vrijeme bili su u svojoj kući, koju su dobili na poklon od porodice Rodić. Njihova oaza mira nalazi se na vidikovcu odakle puca pogled na prirodne ljepote. Čim su se približili kapiji, oglasili su se Veljkovi “tigrovi” – psi koje on uzgaja.

Ražnatovići nisu napuštali svoj dom, pa ih novinari nisu sreli, ali su obišli čaršiju i porazgovarali s mještanima. Ljubazne komšije rado su govorile o Veljku i Bogdani, njenim roditeljima i sestrama.

– Viđamo Veljka i Bogdanu. Mnogo su slatki. Ne ispušta je iz ruku. Podsjećaju me na mene i moju suprugu kad smo bili mladi. Tako sam i ja bio šmeker. Vidite onaj brod, e, tu su se Bogdana i njene sestre igrale. Sad su velike i ozbiljne djevojke – rekao je mještanin Mirko, koji nije želio da se fotografiše.

291983-2223881-1600tamaratrajkovicimg8680-ff-ff

foto: Kurir.rs

Novinari Kurira u lokalnoj kafani zatekli su mještane Miloša, Branka i Vladimira, s kojima su se siti ispričali.

– Ovo je centar našeg mjesta. Vidite one dvije trafike? Tu Veljko maltene svaki dan dolazi. Dva mjeseca je tu bio za vrijeme vanrednog stanja. Divan dečko – kaže Branko, a nadovezuje se Miloš, inače, bivši novinar.

– Bogdana je igrala košarku i išla na utakmice u Zrenjanin i Beograd. Dvije godine su djevojke iz Titela bile prvaci Srbije. Sad je porodična žena – kaže Miloš.

Njihov prijatelj zna šta bi se desilo ako bi Ceca prošetala kroz njihov grad.

– Bila bi gužva. Velika Gospojina, 28. avgusta, slava je Titela. Tu se postavi bina i dolaze pjevači da nastupaju. Lepo bi bilo da i Ceca održi koncert – smatra Vladimir.

Novinari Kurira posjetili su i osnovnu školu koju je pohađala Bogdana. Zatekli su ženu koja im je otvorila vrata.

291981-2223873-1601tamaratrajkovic7-ff-ff

foto: Kurir.rs

– Znam Bogdanu, išla je s mojom kćerkom u razred. Bila je baš dobar đak. Fine su sve tri sestre i roditelji. Voljela bih da vas pustim, ali direktor nije tu pa ne smijem – ljubazno je rekla. Baš preko puta škole nalazi se rodna kuća Bogdanine majke. I tu su pokucali na vrata, ali nikog nije bilo.

Categories: Poznati