Otkrivena je dobro čuvana tajna od koje će se mnogi naježiti. Predviđanja Baba Vanjge su se u skoro 99 posto obistinila.

Iz tog razloga bi ova 4 horoskopska znaka mogla da obrate posebnu pažnju. U svojim je proročanstvima objavila da će ova 4 horoskopska znaka, snaći putpuni krah. Ovo horoskopsko proročanstvo je strogo čuvana tajna, jer u sebi sadrže proročanstva koja mogu da izazovu paniku. Međutim Baba Vanga donosi savjete i tome kako da se izborite protiv crne magije, neimaštine i nesreće. Horoskop se ne smije dijeliti sa drugima, i ne smije da se koristi tuđi datum jer je opasnost od uroka velika.

Škorpija:

Škorpije imaju veoma istančan osjećaj za skoro sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost i da prepoznaju šta će naredno da uslijedi. Vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju čak ni sebe, što se u najčešćem slučaju dešava kada je u pitanju ljubav.

ATMA
ATMA STRIJELAC

Strijelac:

Kod stgrijelčeva je intuicija relativno nevidljiva, i to sve dok ne pronađu neki unutrašnji mir sami sa sobom. Međtuim kada se to desi ,slijedi rad na intuiciji koja zna biti jako velika i što je interesantno skoro pa nepogriješiva. Ona im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu, intuicija im neće moći pokazati ono što je najbolje za njih.

Ribe:

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da stvari koje će im se desiti dođu u snove. U to se može svrstati i stvari koje im se zaista kasnije i obistine. za ribe je unutrapnji mir također od krucijalnog značaja, kao i zadovoljstvo koje nakon nekog vremena prerasta u intuiciju koja ih vodi ka tome da mogu predosjetiti neke događaje. Za njihov moto se može reći da je: “Ja osjećam”, koji zapravo samo opisuje njihovu jako izraženu intuiciju.

Vodolije: Vodolije su svrstaneu nejverovatno “duboke” znakove koje mogu da osjete, pa možemo slobodno reći, skoro sve oko sebe. Pored toga što su jako društveni, imaju sposobnost da drugim izgledaju jako čudno.
Izvor:magazindan.info

Categories: Društvo Svet