Veljko i Bogdana Ražnatović danas su postali roditelji sinčića Željka, a srećnim vijestima se više od svih drugih obradovala Svetlana Ceca Ražanatović, koja je postala baka sa samo 46 godina.

Porođaj je obavljen u jednoj beogradskoj klinici i to uz pomoć carskog reza, a na lice mjesta stigle su obe porodice – kako Ražnatovići, tako i Rodići – odnosno Bogdanini roditelji i sestre.

fhqk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrbn01eqv8vnjhhzjg1zjk2ytmwndriogq0yjy5nwe0mdg3nzy3mjkucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: RAS Srbija

Oči javnosti posebno su bile uprte u Cecu, koja je u kliniku stigla u ležernom, a opet veoma lijepom i svedenom izdanju.

Folk diva pojavila se u svetloplavom kompletu – trenerci, majici i tankom džemperu, a uz to je iskombinovala i klasične bijele patike.

832825c50ff0dd66bfffb18ff95afb7b

foto: RAS Srbija

Sa detaljima nije pretjerivala, pa je tako ponijela samo srebrne minđuše i efektne velike naočare za sunce u braon boji .

343781-untitled-11-f

foto: Printscreen

Ipak, nešto je svima zapalo za oči, a to je da je Ceca nosila i zaštitnu masku za lice, koja je ovih dana obavezna uslijed pandemije korona virusa, posebno u situaciji kada treba ući u bolnicu.

Categories: Poznati