Pjevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana Trajković, njihov sin Miloš i njegova djevojka, kao i pjevač Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović, uhapšeni su juče u jednom beogradskom hotelu zbog izvršenja krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije iz člana 248 kz, a kako saznajemo Đani i njegova porodica su nešto poslije 14 sati dovedeni na saslušanje.

Đani i njegova porodica, Mitar Mirić i Aleksandar Prijović zadržani su u pritvoru, zadržavanje traje 48 sati, a Đani, njegova supruga Slađa, sin Miloš i snaja Nina danas su dovedeni na saslušanje kod tužioca.

Oni su se, inače, nalazili u odvojenim jedinicama u pritvoru, saznaje “Blic” od izvora iz Trećeg osnovnog tužilaštva na Novom Beogradu.

Navedena lica su, podsjetimo, juče zatečena u jednom beogradskom hotelu u lobi baru, oko 15.00 časova, gdje im je služeno piće.

Policija je prilikom kontrole sprovođenja zdravstvenih propisa na Novom Beogradu zatekla osumnjičene zajedno u društvu, iako je naredbom Vlade Republike Srbije zabranjeno okupljanje na javnim mjestima u zatvorenom prostoru. Protiv svih njih podnete su krivične prijave.

Za ovo djelo je zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

Fudbaler Aleksandar Prijović nije bio u društvu pjevača, ali se takođe nalazio u pomenutom hotelu.
Izvor: pink.ba

Categories: Poznati