Iako je imala zdravstvene probleme u toku trudnoće, niko nije očekivao da će Nadežda Biljić dobiti kontrakcije tri mjeseca prije termina.

– Nadežda je hitno primljena u bolnicu ovde u Valjevu. Iako je u šestom mjesecu trudnoće, dobila je kontrakcije. Poludjet ću od brige. Odradili su joj sve moguće analize i na kraju se, hvala Bogu, sve dobro završilo. Od samog početka joj je konstatovana rizična trudnoća, jer je beba postavljena veoma nisko. Problem je što Nadežda ne sluša i ne leži, već gleda da ugrabi priliku da pjeva ili samo da izađe iz kuće. Ogroman stres je pretrpila posljednje dvije godine i to sada samo dolazi na naplatu. Evo, ona je baš juče izašla iz bolnice nakon pet dana, koliko je bila zadržana, strogo joj je određeno mirovanje i zabranila sam joj telefon, koliko ja mogu bilo šta da joj zabranim – dodala je zabrinuta majka.

screenshot-7-1000x0

foto: Printscreen

– Telefon je nužno zlo, takođe joj branimo društvene mreže i sve što bi moglo da utiče na njeno stanje. Bitno je samo da iznese trudnoću do kraja, da dijete i ona budu živi i zdravi.

Podsjetimo, Nadežda je u trudnoći saznala da boluje od dijabetesa.

screenshot-11-1000x0

foto: Printscreen

– Dobila sam šećer u trudnoći. Ne pijem lijekove, ali sam promijenila život iz korijena zbog trudničkog dijabetesa. Ne jedem slatko, ne pijem gazirano, čak ne jedem ni voće. Kontrolišem se i nemam strah sve dok se pridržavam zdravog načina života – rekla je ranije Nadežda.

Izvor (novi.ba)

Categories: Poznati