UČENICA MI JE NAKON PONOĆI POSLALA PORUKU I PITALA ZA MOG SUPRUGA: Ništa mi nije bilo jasno a onda mi je poslala OVU SLIKU, PRETRNULA SAM

BONUS:

Pritjeralo muža .. utrčava u kuću , skida kaiš , spušta pantalone i trči prema toaletu … hvata se za kvaku … zaključano !!!

– Ženo .. jesi ti unutra ???

– Jesam

– Požuri … pritjeralo me !!!

– Ako mi kupiš čizme …

– Ma kupiću ti , samo otvaraj !!!

– I novu jaknu za zimu .

– Važi , važi … aj požuri !!!

– I vožnju da mi uplatiš !

– Aaaaah … trrrt … Đoku vožnju … sad je kasno !!! Vozićeš se u gradskom prevozu u staroj jakni i starim čizmama sunce ti je*em !!!

BONUS

“Oženio sam se samo zato jer sam morao. Imao sam 31 godinu i dosadilo mi da mi moji govore kada ću se više oženiti.

Nisam je volio uopšte, nisam prema njoj ništa osjećao, ali baš ništa, a obzirom da je mlađa od mene osam godina čak mi je ponekad bila baš naporna i dosadna.

Prvu godinu braka viđali smo samo za kuhinjskim stolom, čak često nismo zajedno u istoj sobi ni spavali.

Sada smo skoro deset godina u braku, prihvatio sam je, na neki način zavolio jer je majka mog sina, ali prije par dana sam sasvim slučajno saznao od jednog više poznanika, nego prijatelja, da je moja supruga ušla u brak sa mnom samo kako bi spasila svoje roditelje bijede, jer su imali problema sa novcem, hipoteka na kuću i slično i da je cijelo ovo vrijeme dok je sa mnom u braku u vezi sa drugim muškarcem, čovjekom kojeg stvarno voli.

Nakon ovoga što sam saznao mnogo toga mi se mota po glavi, ali najgore mi je kada pomislim na… mog sina da li je moj ili je od tog tipa.

Ne znam šta da radim, šta ako se ispostavi da sam iskorišten na tako brutalan način…”

Categories: Društvo Zabava