Snaha i sverkva treba da pređu rijeku, a na to svekrva reče:

“Idi ti prva preko rijeke, pa ako je voda duboka i brza, ti si mlađa i jača, pa ćeš lakše da pređeš”.

A evo šta joj je na to snaha odgovorila: 

svekrva2

BONUS ISPOVIJEST

“Ona je bila prava ljepotica, ali iz nekog razloga je ipak odlučila da bude sa mnom. Zavoljela me je iskreno i od srca je željela brak. Ja sam nizak, proćelav, često imam problema sa težinom. Jedino što sam duhovit i to sam koristio da bih osvajao žene. Na moju radost, upalilo je i sa mojom suprugom.

Nisam želio da je izgubim, obožavao sam njeno tijelo, svaki djelić njenog tijela.

sad-man

Bila je savršena u svakom pogledu. Jedini problem je u tome što nemamo puno toga zajedničkog. Mi smo već dugo u braku, tačno 12 godina, tako da je ovo o čemu pišem bilo davno.

U međuvremenu smo dobili dvoje djece, a tijelo zbog kojeg sam nekada bio spreman da poginem je nestalo. Ugojila se sigurno 30 kilograma. Ponekad se toliko iznerviram što se ugojila da počnem da udaram pesnicom o zid. Znam da nije ona sasvim kriva i da porođaji mogu da pokvare ženi liniju, ali ipak, smeta mi. Osim što je nekada bila lijepa, ona je i dobra osoba, što je rijetkost, i naravno da joj to što osećam ne bih rekao u lice. Međutim, osnovni razlog zbog kojeg sam se zaljubio u nju je nestao. Osećam kao da sam zarobljen pored nje i svestan sam da sam površan, pogotovo imajući u vidu kako ja izgledam. U posljednje vrijeme sve više gledam druge .

sadguy

Kad bismo bar moja supruga i ja imali o čemu da razgovaramo, bilo bi mi možda lakše, ali kao što rekoh, nemam puno toga zajedničkog. Sada čak razmišljam o mojoj bivšoj dkevojci, koja ni blizu nije bila tako dobra ženska kao moja supruga. Ostavio sam je zbog sadašnje supruge i sada mozgam o tome da li je to bila najveća greška u mom životu. Pitam se: da li sam budala što sam žrtvovao jednu divnu vezu zbog moje površnosti i prolazne ljepote?”

Izvor (novi.ba)

Categories: Zabava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *