Zeljko Mitrović je tokom prethodnih dana dobio priznanja svjetske stručne javnosti za svoju teoriju da je ozoniranje krvi najefikasnije rešenje za suzbijanje virusa.

Kako bi svojim pratiocima približio sam proces ozonoterapije, on je na svom Instagram i Tviter profilu objavio kako izgleda procedura. Željko je izveo postupak ozoniranja krvi na sebi, a koliko je procedura djelotvorna, pokazuje i to da je već danas nastavio akciju “Pinkov konvoj solidarnosti”. Sljedeća stanica bio je zatvor kod Požarevca, Zabela, gde je Željko odnio zaštitne vizire za čuvare. Ovu priliku Željko je iskoristio da se obrati tviterašima, koji imaju običaj da vlasniku TV Pink na društvenim mrežama prijete upravo Zabelom.

zeljko1

Foto:Pink.rs

– Evo pošto meni stalno tviteraši prete Zabelom, evo došli smo u Zabelu da je opremimo vizirima. Nikad se ne zna, za ne daj Bože. Ali ja mislim da je, na stranu ovo što se zezam, veoma važno ovo što smo uradili, zato što su lica koja izdržavaju kaznu poprilično ugrožena jer su u zatvorenom sistemu i veoma je važno da čuvari nose vizire da ih ne bi inficirali. Nadam se da će ova akcija u kojoj čuvare opremamo vizirima biti delotvorna kao I sve ostale – rekao je Željko u svom prepoznatljivom stilu.

Kao što se vidi na snimku, izgleda da je ozoniranje krvi prijalo Željku, s obzirom na to da je zajedno sa svojim Spartancima, kako ih naziva, čak i izveo koreografiju pred ulazak u kompleks zatvora Zabela koju je objavio na svom Instagram profilu @zeljkomitrovic.

zeljko2

Foto:Pink.rs

Podsjetimo, Željko i “Pinkov konvoj solidarnosti su u proteklom period zaštitne vizire uručili begoradskim bolnicama I medicinskim ustanovama u svim dijelovima Srbije, televizijama, novinarima štampanih medija, Komunalnoj policiji, supermarketima, zaposlenima u Hitnoj pomoći i zaposlenima u Domu za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj.

zeljko3

Foto:Pink.rs

Nakon današnje posjete Zabeli, ostaje nam samo da vidimo gdje će Željka i “Pinkov konvoj solidarnosti” put odvesti u narednim danima, a samim tim da vidimo i koliko je tretman ozonoterapije delotvoran u zaštiti od virusa.

zeljko4

Foto:Instagram

Novi.ba/Alo.rs

Categories: Poznati