chat
chat1

BONUS

Volio bih da što više ljudi sazna za moju bivšu suprugu. Ona je toliki ološ da to nikada u životu nisam vidio.

Zatrudnjela je kada smo imali 20 godina. Tada nije željela dijete, a ja sam bio spreman da ga odgajam sam, ako bi dotle došlo. Tada smo morali postići dogovor. Ona će da rodi dijete samo ako sam ja spreman da ga odgajam i staram o njemu. Odmah nakon porođaja, nestala je bez traga i glasa.

trudna

 
Ostavila je i mene i našu kćerkicu. U početku je bilo teško jer nisam znao sve stvari oko bebe ali mi je moja porodica pomogla da je podignem. Danas malenoj ne fali apsolutno ništa. Ima 7 godine i krenula je u drugi razred. Za ovih sedam godina, majka ju je posjetila svega 5 puta, i to samo na par sati. Ja sam u međuvremenu našao drugu ženu koju sam odlučio oženiti. Ona i kćerka su se odlično skontale. Savršeno su prihvatile jedna drugu i toliko mi je bilo drago kada mi je rekla da joj ne smeta što imam dijete sa drugom ženom. Moja bivša supruga je nakon toliko godina, odlučila da se javi.

girl-2

Sada kada se iživjela i prošla sve i svašta, sad je odlučila da želi svoje dijete nazad. Ne mogu da vjerujem da želi dijete koje je odbacila na rođenju, dijete koje je vidjela svega nekoliko puta za 7 godin. Pa kakva je to majka.

zbunjenmuskarac

Kćerkica juče moli mene i moju suprugu da je ne damo “onoj teti što hoće da je ukrade”. Imam strah kako ću dalje, najveća borba tek slijedi.

Izvor (novi.ba)

Categories: Zabava