Anabela Atijas (45) vjeruje da je oboljela od Alchajmerove bolesti! Pjevačica ima ozbiljnih problema sa pamćenjem i ubijeđena je da je tu bolest naslijedila od majke i bake

– Anabela je u panici jer u posljednje vrijeme zaboravlja mnogo toga i ne može da poveže misli. Njena majka Jadranka liječi se od Alchajmera već tri godine u Švedskoj, a dementna je i njena baka. Anabela je sigurna da je ta bolest nasljedna i da već ima prve simptome – priča pjevačicin prijatelj za Informer.

Printscreen

On otkriva da je Anabela zakazala pregled kod neurologa u Švedskoj, ali ga je odložila zbog “Zadruge”.

– U početku smo svi mislili da je zaboravna zbog brojnih stresnih situacija. Dešavalo se da u toku razgovora izgubi tok misli i ne zna o čemu smo pričali! Posavjetovali smo je da što prije ode kod ljekara. Zabrinuti smo za nju, posebno jer ne znamo da li će rijaliti uticati na pogoršanje njenog stanja – kaže drug bivše pjevačice grupe “Fanki dži”.

I sama Anabela je nagovjestila u “Zadruzi” da ima ovaj zdravstveni problem.

Printscreen

– Molim vas da me ne prekidate dok pričam jer onda ne znam šta sam htjela da kažem. Imam problema sa pamćenjem. Mnogo zaboravljam i teško se koncentrišem. Pored toga, muči me i štitasta žlijezda, a i psihički sam loše – priznala je pjevačica, na šta je njen bivši muž Gagi Đogani dodao:

– Sigurno imaš Alchajmera kao tvoja mama i baba. Ne gine ti ta bolest!

Categories: Poznati