Muž me je varao dok sam bolesna ležala sa bebom u krevetu, ali sam mu oprostila, evo zašto.

Džesika Tarner (23) živi u Mejdstonu sa svojim mužem i njihovim dvogodišnjim sinom.

– Četiri godine smo zajedno, a postali smo roditelji 2017. godine. Tek onda smo počeli da živimo zajedno, ali nešto nikako nije štimalo, koliko god se ja trudila – kaže za “The Sun” ova mlada žena.

Mjesecima je, kaže, ignorisala to osjećanje da nešto nije kako treba, a onda je jednom on zaspao i zaboravio da zaključa telefon što inače radi.

– Provjerila sam baš sve, od istorije pretraživanja na interentu pa do onoga što je obrisao. U tom kopanju sam pronašla i snimak njega i neke žene u krevetu. Nije mogao da postoji gori način da saznam da me vara. Kad sam pogledala snimak, smučilo mi se. Nisam mogla ni da zaplačem, u tolikom sam šoku bila – kaže ona.

jesika

foto: Instagram

Dalja provjera telefona pokazala je da nije samo ta jedna žena bila problem. Dopisivao se i viđao sa nekoliko njih.

– Uzela sam list papira i olovku i prepisala sve njihove brojeve telefona. Sve sam ih redom kontaktirala. One, naravno, nisu znale za mene. Sve su mi ispričale sve detalje i poslale mi čak i bukirane datume za hotele gdje su se viđali – kaže Džesika. Međutim, čak iako je bila tako naoružana dokazima, njen partner je i dalje odbijao da prizna da je vara.

– Najgora mi je bila jedna noć, kada sam ja bila bolesna, beba je bila mala a on je insistirao da izađe. Znala sam da ide da se vidi sa drugom. To više nisam mogla da trpim i raskinuli smo poslije toga – kaže Džesika.

jessica

Nije prošlo mnogo, a neverni partner krenuo je da se izvinjava i na njenu adresu šalje cvijeće i molbe da mu oprosti.

– Konstantno me je zvao. Jako ga volim i teško mi je da povjerujem da je nepopravljiv preljubnik. Ne samo to, želim da imamo pravu porodicu. Riješila sam da mu oprostim. Nije lako, naravno, i konstantno se pitam gdje je, šta radi i sa kim. Moji prijatelji i porodica ne mogu očima da ga vide i ljute se na mene što sam mu oprostila. Nije me varao poslije, ali se plašim da hoće. Ipak, dobar je otac i sada se dobro slažemo. Žao mi je što me je varao jer se plašim da mu nikad to neću potpuno oprostiti niti zaboraviti – kaže ona.

Categories: Zabava