Glumica Ola Kirilenko objavila je na svom Instagram nalogu da se u potpunosti oporavila od korona virusa dvije sedmice nakon što je osjetila prve simptome bolesti.

Bivša Bondova djevojka podijelila je fotografiju sa sinčićem Aleksandrom, a uz nju je napisala da je sada zdrava, nakon čega je napravila malu rekapitulaciju čitave bolesti.

olga

foto: Instagram

“Potpuno sam se oporavila. Da rekapituliram: Nedelju dana osjećala sam se poprilično loše i uglavnom sam bila u krevetu, spavala sam, sa visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Drugu nedelju temperatura je nestala, ali se pojavio se blagi kašalj i osjećala sam se veoma umorno. Do kraja druge nedelje bila sam skroz dobro. Kašalj je gotovo potpuno nestao, još uvijek kašljem ujutro, ali onda se više ne pojavljuje tokom dana. Dobro sam! I sad samo uživam, opuštam se i razmišljam o mnogim stvarima i provodim vrijeme sa svojim sinom”, napisala je ona na Instagramu.

olga1

foto: Instagram

Podsjetimo, Olga je pratioce na društvenim mrežama redovno izvještavala o svom stanju. “Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno”, poručila je lijepa 40-godišnjakinja prije nekoliko dana.

Novi.ba/Žena.blic

Categories: Zabava