Prva takmičarka za sinoć je Nadica Vermezović, kandidatkinja iz tima Jelene Karleuše.

Nadica je otpjevala pjesme “Ginem ” grupe Magazin i “Soba 23” Marine Perazić, u verziji Nataše Bekvalac. Glasove je dobila od Ane, Viki i Đorđa i sa tri “da” otišla u baraž.

Žiri nije bio oduševljen Nadicinim nastupom, jer su se svi složili da je takmičarka uglavnom pjevala u falšu. Jelena je odmah stala u odbranu svoje učenice i objasnila da je Nadica ipak prva takmičarka za večeras, da je imala tremu, kao i da njeno pjevanje nije ni blizu bilo loše, kako kaže žiri.

Nakon što je Bosanac rekao da je Nadicin nastup bio “grozan”, kompozitor je, na Jelenino čuđenje, komentarisao i stajlnig njene takmičarke. On je prvo rekao da bi Nadica trebalo da bude diskretnije obučena, jer “Zvezde Granda” gleda i starija generacija, odnosno njegova “raja”, a zatim dodao i da bi Nadica trebalo da rađa, pa ne bi trebalo da se prehladi od oskudne garderobe.

Jelena prosto nije mogla da vjeruje da Bosanac komentariše nečiji stajling, pa je izjavila kako se sve promeijnilo, jer Bosanac priča o stajlingu, a ona o falšu.

Viki je, takođe, imala primedbu na Nadicin stajling, kao i na pjevanje, ali joj je ipak dala glas, jer smatra da se trudila i da nije zaslužila da ispadne iz takmičenja, još uvijek.

”  Ti si 50 posto pjevanja bila van tona. Smatram da je tri glasa realno stanje kada si ti uz pitanju, ali ako ovako budeš pjevala i u baražu, zaslužuješ da ispadneš. Ne dopada mi se kako si se obukla, previše je provokativno i malo preambicizno za drugi krug”, rekla je Viki, a Jelena je odmah skočila da joj Miljkovićeva objasni šta je mislila kada je rekla “preambiciozmo za drugi krug”.

“Mora odmah da pokaže da zaslužuje da bude na ovoj milionskoj sceni. Ništa nije previše, jer je tako trebalo da bude od prvog kruga. Mora da izgleda ovako”, rekla je Jelena, a Viki se nadovozela da je takmčarka bodijem koji je obukla, ipak pokazala previše.

“Ti si Viki, onda, Šumadijski penzioner! U 2020. godini tako se oblače zvijezde kao što je Madona, Bijonse i druge”, odbrusila je diva koleginici.

Nadica će se boriti u baražu, gdje će još jednom imati prilike da osvoji mjesto u trećem krugu.

Balasevizam/Grandonline/Foto:Grand

Categories: Poznati