U Bosni sam bila čistačica u jednoj privatnoj firmi i imala platu 300 maraka, a sad živim u Švedskoj. Ovdje sam se sa mužom doselila prije 7 godina i otad uživam u životu. Ja i muž živimo savršeno, godpotski a nećete vjerovati ni on ni ja ne radimo.

Ja sam se ovdje već 3 put porodila i ukupno imamo petero djece. Nećete vjerovati ali ovde se plaća da se djeca rađaju.

Mogu i radit ako hoću i muž isto, al nama ovo dovoljno. U Bosnu nismo išli do prošle godina i mislim da više nikada nećemo ni dolazit. Katastrofa baš ružno ovde je mnogo bolje.

Pozivam sve koji mogu da dođu jer se sigurno neće pokajat.”

Izvor: Sve-za-vas

BONUS ISPOVIJEST:

“U vezi smo skoro dvije godine, a zajedno živimo već neka 3 mjeseca. Nismo se vjenčali i imamo odvojene finansije.

Svako plaća svoje, stabarina i režije po pola, hranu kupujemo odvojeno, piće, znači niko ne zavisi ni od koga.

stan2-1549006887

foto: Ilustracija

Prije dvije sedmice ona je ostala bez posla koji je radila i dogovorili smo se da joj ja posuđujem za stanarinu i režije, pa kada bude imala da mi vrati.

Međutim već par dana primjećujem kako je počela da jede moju hranu iz frižidera, BEZ PITANJA, i to me baš zasmetalo. Gubim povjerenje u nju, jer ja bih prije umro od gladi nego uzeo tuđe.

man

foto: Ilustracija

Ozbiljno razmišljam da raskinem sa njom i da je izbacim iz stana, ali već mi duguje za dva mjeseca novac i pitanje je kako bi o regulisali, al vjerujem, barem se sada ako osjećam da ću raskinuti sa njom čim mi vrati moj novac koji sam joj posudio.

Tek u ovakvim situacijama čovjek vidi ko je kakav.”

Izvor (novi.ba)

Categories: Društvo Zabava