Jovana Joksimović (38) jedno je od najljepših TV lica na ovim prostorima, uvijek dotjerana i bez greške u odabiru garderobe i šminke kada je pred malim ekranima.

Međutim, voditeljka privatno voli ležerni stil oblačenja, a čim završi sa emisijom uklanja šminku i rijetko će je bilo ko mimo posla vidjeti sa full mejkapom.

To je dokazano i sada, kada je Jovana snimljena na ulicama Beograda, dok je završavala privatne obaveze.

Jovana je imala rolku, jednostavan kaput, kosa joj je bila pokupljena, a lice bez šminke.


Podsjetimo, Jovana je u više navrata govorila o čemu najviše vodi računa kada je u pitanju fizički izgled.

– Mislim da sam pronašla mjeru u tome da uvek izgledam njegovano i uredno, ali da ne odvajam previše vremena, jer ga i ovako nemam mnogo. Recimo da su to rutine za koje mi je na dnevnom nivou potrebno manje od pola sata – istakla je ona jednom prilikom, dodavši da se ne boji promjena koje godine nose sa sobom.

– Ne, ne razmišljam o tome. Živim za danas i ne zamišljam sebe kako ću izgledati kao baka. To će mi biti normalna stvar, kao sto su i ove godine koje sada nosim. Voljela bih da se na mom licu vidi ono što sam iznutra, kako se osjećam, jer je ljubav uvijek najljepša kada je ugledamo u tuđim očima – rekla je voditeljka.

Kako je priznala, nije joj se dešavalo da doživi seksistički ispad kolege ili sagovornika.

– Vrlo retko, zaista. Mislim da je to do mog stava. Da, vrlo sam stroga, takva sam i ranije bila kada nisam bila majka. Trudim se da verbalno ponizim svakoga ko se tako obraća, ne meni, bilo kome u mom okruženju – priznala je.

Izvor: telegraf.rs

Categories: Poznati